divendres, 30 de març de 2018

Escenari favorable

Foto: fcbarcelona.cat
Queden 15 partits (en el millor dels casos) per acabar la temporada i el Barça hi arriba molt ben situat. Líder a la Lliga amb 11 punts d'avantatge respecte del 2n classificat, finalista a la Copa i classificat pels quarts de final de la Champions, on hi espera la Roma. Pinta bé, però no hi ha res guanyat.

Si comparem la situació actual amb les dues temporades en que es va guanyar el triplet, la situació és més favorable. La temporada 2008-2009, el Barça, a manca de 9 jornades per acabar la Lliga era líder amb 6 punts d'avantatge respecte del Madrid (2n classificat), esperava l'Ath. Bilbao a la final de Copa i el Bayern  en els quarts de final de la Champions.

La temporada 2014-2015, la situació a la Lliga encara era més ajustada, amb 4 punts d'avantatge respecte del Madrid, tornava a esperar l'Ath. Bilbao a la Copa i el PSG als quarts de final de la Champions.

L'escenari actual és clarament més òptim a la Lliga, mentre que a la Champions el rival que espera sembla inferior, a priori, que Bayern i PSG. Res definitiu, però si millor que en els precedents anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...