dilluns, 26 de febrer de 2018

La normalitat mal entesa


Messi ens té tan mal acostumats que ja no valorem en la seva justa mesura exhibicions com la de l'altre dia: dos gols, una assistència i una altra pilota al travesser (quants gols duria només amb una mica més d'encert?) davant d'un dels millors equips de la Lliga, aquell que ni Atl. Madrid ni Madrid (li queda una altra oportunitat) han pogut guanyar.

Amb els dos gols davant el Girona Messi ja ha arribat als 30 gols aquesta temporada (i 15 assistències), 22 a la Lliga en la que és el màxim golejador (i 12 assistències). A més, amb els gols marcats davant el Girona, Messi ja ha marcat a 36 equips diferents a la Lliga, superant el rècord de 35 equips diferents d'un mite del madridisme, Raúl. Messi ha desplaçat llegendes madridistes que ocupaven el primer lloc en molts dels registres del futbol espanyol, començant pel de màxim golejador en la història dels clàssics.

Hem acceptat com a normal que Messi tingui aquests registres, quan d'altres han necessitat molt menys per tenir reconeixement. Al final, marcar més o menys gols és una manera més de mesurar, però no la única ni la més rellevant. Sigui com sigui, i per molts registres que pugui assolir, la Champions i el Mundial seran els indicadors per gran part de l'opinió pública, per molt evident que sigui que Messi és el millor jugadors de tots els temps. Això és la normalitat mal entesa.

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...