dimarts, 14 de novembre de 2017

Amb xarxa de seguretat

Foto: fcbarcelona.cat
El Barça encara el darrer tram de l'any (fins la nova aturada) amb una bona xarxa de seguretat: 4 punts a la Lliga vers el 2n  classificat (i 8 respecte els dos equips de Madrid), un peu i mig als vuitens de la Champions (només cal un punt en els propers dos partits) i el tràmit de la Copa. De tots els escenaris, el de la Lliga era impensable. Recordem de quin estiu venim i quins fitxatges no s'han fet, entre altres coses.

A la Lliga el Barça jugarà sis partits fins el 23 de desembre, dos a casa (Celta i Dépor) i quatre fora (Leganés, València, Vila-real i Madrid). El Barça ha d'anar al camp del 2n i 3r classificats actuals, va al Madrigal (el Vila-real és cinquè) i visita Butarque aquest dissabte, amb el típic partit "trampa" post aturada seleccions i prèvia de Champions (amb un Juve - Barça a l'horitzó).

A més, en aquestes sis jornades hi ha creuaments entre tercers que també el poden beneficiar en funció del resultat que s'hi pugui donar, com ara el derby madrileny d'aquest dissabte, en el que almenys un dels dos equips perdrà punts.

Començar l'any amb una bona xarxa de seguretat seria ideal per afrontar un mes de gener exigent (depenent de fins on s'arribi a la Copa) i uns vuitens de la Champions sense urgències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...