dilluns, 8 de maig de 2017

Esperar

Foto: fcbarcelona.cat
Cada jornada que passa les probabilitats d’èxit es van fent més i més petites. O almenys així ho veig jo. Resten un parell de jornades (tres pel Madrid) i ja quasi es pot dir que o perden un partit o res de res (empatar-ne un parell ho veig altament improbable).

I és una llàstima, ara que l’equip ha agafat la “velocitat de creuer” necessària per guanyar la Lliga. Allò que ha mancat tota la temporada just ho assoleixes ara, quan pot ser que sigui massa tard. Almenys es competirà fins al final, un fet que en algun moment de la temporada he arribat a dubtar.

I això que el partit de dissabte no va ser cap meravella, amb un ambient molt de final de temporada, en aquells dies que sembla que la Lliga ja l’has guanyada o perduda. Un partit que es va posar complicat amb l’empat del Vila-real fins que Messi va dir prou. Ara bé, dissabte el protagonista va ser Neymar. Molt bon partit del brasiler, autor del primer gol i sent el jugador amb més energia de l’equip. Neymar tampoc es rendeix.

Diumenge que ve Barça i Madrid jugaran a la vegada, evitant el fet que un surti a jugar sabent el que ha fet l’altre. Tant de bo sigui un homenatge a aquella primera Lliga de Tenerife (tot just ara fa 25 anys), quan el Camp Nou celebrava més els gols per la ràdio que els que es marcaven al Camp Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...