diumenge, 9 d’abril de 2017

Com el Barça del Tata

Foto: fcbarcelona.cat
El partit d'ahir amplia el catàleg de partits inexplicables de la història del Barça. Un catàleg nodrit abastament décades enrera i que darrerament n'han minvat les aportacions, amb algunes excepcions prou recents (la temporada del Tata). Ahir el Barça va perdre 2-0 al camp del Málaga i veu com el Madrid amplia l'avantatge a 3 punts i amb un partit menys. Fa pinta que no es remuntarà.

Hi ha dies que ja veus d'inici que se surt a jugar amb el cap a un altre lloc (Corunya, Betis ...). Bé sigui per la Champions (dimarts hi ha partit dels grans a Torí), bé sigui perquè alguns jugadors que van sortir a jugar no han donat el rendiment esperat. Fet sabut per la majoria menys per l'entrenador, que continua insistint. Quan va voler rectificar ja es perdia per 1-0. Molt difícil. Intentar endollar-te quan surts desendollat no passa quasi bé mai, i entre aquella errada en defensa i aquella manca d'encert al davant, més l'habitual errada arbitral (un penal clar amb un 1-0 en contra no xiulat), tot acaba sumant per deixar un marcador irremuntable. Totes les derrotes en aquesta Lliga amb equips de la zona mitja baixa (amb l'excepció del Celta).

Un altre tema feridor: Sandro Ramírez. L'exjugador del Barça va marcar i ja en duu 9 a la Lliga, que amb els 6 de Munir deixen en evidència els 3 d'Alcácer pagats a preu d'or. No cal dir res més ... fins que torneu a xiular algú del planter, que en això no hem aprés res. 

Però la culpa no és només dels no habituals i de l'entrenador, també d'aquells que en són habituals. Per començar, ahir Neymar va demostrar que segueix a anys llum de Messi. Pel joc ja ho sabíem uns quants (menys pels manipuladors que volen vendre una realitat que no existeix), però ara també ho sabem per comportament. Al xou de les botes de cada partit (ningú no li podia dir res?), ahir s'hi va afegir una autoexpulsió que deixava l'equip coix. I amb l'afegitó, de regal, d'una possible sanció per dir qui sap què al quart àrbitre. Absolutament impresentable.

S'han dit moltes tonteries sobre Neymar les últimes setmanes, especialment arran del partit amb el PSG. És obvi que ell va ser qui va impulsar l'equip aquell dia, però d'aquí a dir que està en el seu millor moment o que està fent una gran temporada només m'entra per unes ganes de vendre una realitat que no és. Fum.

Sigui com sigui, l'equip ens deixa amb el cul a l'aire a tots els que havíem cregut que arribava en aquest tram decisiu de la temporada amb totes les possibilitats, després de bons partits contra el Celta i Sevilla han vingut ensopegades letals que no permeten tenir la regularitat necessària per guanyar el títol de Lliga. Una Lliga, ara sí, que només pot perdre el Madrid.  

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...