dijous, 30 de març de 2017

Insuficient

Parteixo de la premissa que el llistó era difícil d’igualar. Ens ha donat tant que un retorn a l’alçada es fa difícil, i amb l’única cosa que ho pots oferir és amb el nom de l’estadi. El nou o l’actual, m’és bastant igual. Que el nom del camp on jugui el Barça dugui el nom de Johan Cruyff. Sona bé.

Però no. La directiva no ha volgut. I crec que ho haig de dir així, no ha volgut. I ho entenc així (voluntat) perquè, en el fons, no li tenen la consideració que es mereix, ja que en el fons no el veuen un dels seus: entreu a google, feu una cerca i veureu fàcil del què parlo, començant pel president. Amb Cruyff, com amb tants altres personatges de la història del club, hi ha divisió. I ni amb la seva mort se superen aquestes guerres que encara sort que no han acabat amb el club. Han resultat lamentables alguns articles en premsa esportiva (de dubtosa neutralitat) i certs opinadors questionant els mèrits de Johan Cruyff.

El Barça avui dia és el que és per ell, gràcies a ell. El Barça és un altre des del 1988, quan ell va tornar per ser entrenador del primer equip. Els èxits van arribar de la mà d’un estil de joc que, amb els seus matisos (alguns més, altres menys), han situat al club al capdavant de l’elit (només Milan i Madrid tenen més Champions que el Barça, quan Cruyff va arribar el club no n’havia guanyat mai cap).

Ara tot ha quedat amb un camp de futbol encara per construir (veurem cóm i quan), una estàtua (en una iniciativa que no sorgeix del club) i canviar el nom d'un carrer, decisió que no depèn del club. Insuficient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...