dilluns, 9 de gener de 2017

Irregulars

Foto: fcbarcelona.cat
Empat amb sabor a derrota en el retorn del Barça a la Lliga (1-1, gol de Messi). El Barça es distancia una mica més del Madrid (5 punts i un partit pendent) i ja és tercer a la Lliga, superat pel Sevilla (un punt més). El títol de Lliga sembla una utopia ara mateix.

I ho sembla no per una qüestió numèrica (és obvi que 5 punts sobre 63 pendents és poc, deixeu d’utilitzar aquest argument!) sinó per una qüestió de regularitat, que és el que li ha mancat al Barça aquesta temporada. Que li manca per culpa del joc? Probablement, però el debat del joc està superat, almenys per mi, des de fa ja uns anys. Amb Luis Enrique això és el que hi ha: Es va fiar tot al trident quan aquest potser no existeix. És Messi i la resta.

Luís Suárez i Neymar estan rendint per sota de la temporada passada. L’uruguaià, amb un o dos punts d’encert inferior a la temporada passada, suficient per no desencallar partits com els d’ahir. I el brasiler ... què podem dir? No marca un gol des del mes d’octubre, una bogeria. I encara hi havia qui deia que era el successor de Messi. Que si, que no s’amaga, que és valent, però un davanter del Barça no pot estar amb aquests números a meitat de temporada. Ahir va errar ocasions de resum humorístic de final d’any.

El partit d’ahir va ser curiós. D’una banda, penso que l’equip va jugar un bon partit, millor que en dies que han acabat amb victòria. Però la manca de finor, de rematada, conjuntament amb una transició defensiva horrible van condemnar a una nova gesta a l’equip en un partit fora de casa (ja ha perdut el compte). El Barça va salvar un punt en l’últim sospir gràcies a Messi, que hauria de tenir la renovació “ad eternum” signada de fa mesos.

La Lliga està impossible per la regularitat que mostra un i que mostra l’altre. Que pot canviar? Si, clar, però fins a dia d’avui no tinc on agafar-me per pensar el contrari. I tot això sense parlar dels àrbitres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...