dissabte, 21 de gener de 2017

Canvi de dinàmica?

Foto: fcbarcelona.cat
Victòria dijous en el partit d'anada dels quarts de Copa a Anoeta (0-1 gol de Neymar de penal). Molt bon resultat pel partit de tornada i el Barça que trenca una ratxa negativa de 10 anys sense guanyar a Donosti.  

El Barça sembla haver entrat en dinàmica positiva. Dic sembla, ja que només són tres partits i en calen uns quants més per afirmar-ho, però aquesta és la sensació que tinc tal i com va anar el partit de l'altre dia. Un partit que perfectament es podria haver perdut o empatat, poques diferències amb el de Lliga, en que l'equip només va poder rascar un empat. Cap domini (especialment a la segona part) i exposat a una Reial que sembla haver pres la mida al Barça, tot i la derrota. En canvi, el Barça sembla haver trobat aquell punt d'encert de cara a porteria que ha mancat en molts moments de la temporada. Especialment d'un Neymar que a poc a poc sembla que va recuperant sensacions, lluny encara, però, del millor Neymar que hem vist al Barça.

Potser en aquest canvi de dinàmica també hi té a veure que ha coincidit amb dues derrotes seguides del Madrid (una a la Lliga i un altra a la Copa), que semblava invencible. Tot ajuda. En 10 dies, de tenir un títol coll amunt (la Lliga) i un altre on calia remuntar (la Copa), ara estem amb un escenari de tenir peu i mig a semifinals de la Copa i la Lliga no tan coll amunt. El futbol és així ...   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...