dijous, 1 de desembre de 2016

Una mica de llum

Foto: fcbarcelona.cat
Ja sé que molts pensareu que el partit d’ahir no és rellevant, que el de dissabte serà diferent, que com que hi ha partit de tornada (a casa) és lògica certa tranquil·litat (un 1 a 1 és un resultat favorable). Però aquesta lectura no em complau. Jo ahir volia una altra cosa.

Per començar, guanyar a un equip de Segona B és el mínim que podem exigir. Mala sort en les ocasions? Aleshores hauríem d’haver perdut, ja que l’Hércules en va tenir unes quantes, i més clares. El gol de l’empat (un golàs, tot sigui dit) és una jugada aïllada, i d’un nano del planter, Carles Aleñà, la llum en una nit que no passarà a la història. Els recanvis comprats continuen sense estar a l’alçada del que s’espera d’ells, pel preu que van costar i pel que oferien en els equips on jugaven.

L’equip no em genera bones vibracions en un mes de novembre molt dolent, saldat amb empats amb gust a derrota (Málaga, Reial Societat) o derrotes doloroses, com la Manchester. És una època on no es guanyen títols, sí, però es poden perdre, no oblidem. La desavantatge a la Lliga és tan gran que el saldo s’ha esgotat. A més, cal dir, aquí no compta el que tu fas, sinó també els altres, i la regularitat del Madrid (de resultats) és molt més clara que la del Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...