dilluns, 25 de juliol de 2016

Tots poden ser Sergi Roberto

Foto; sport.es
Que estem anant enrera amb el planter és una evidència. La renovació de Munir i el fet que Samper ja tingui fitxa del primer equip són un miratge. De fet, Samper, amb el fitxatge d'André Gomes, passa a tenir moltes opcions d'acabar cedit, degut a l'important overbooking al mig del camp. De debó tenen millor nivell els de fora respecte dels que ja tenim aquí? Sembla que no hem entés res.

Dubtes tots en generen (menys Messi). Des d'Iniesta o Xavi quan va debutar amb el primer equip (i qui digui el contrari menteix) fins a qualsevol altre jugador més recent. No es tracta de jugar més o menys minuts, sinó el missatge que transmets als jugadors.

I compte, que el més greu ho tenim amb el segon equip, farcit de jugadors fitxats a meitat de la temporada passada per salvar la categoria. No hi ha model ni fa pinta que n'hi hagi d'haver a curt termini.

La temporada passada vam tenir el cas de Sergi Roberto. Ningú creia que el seu futur pogués estar al primer equip i ara sembla que serà la primera opció per substituir Dani Alves al lateral dret. Impensable fa un any, i això que no és el seu lloc natural. Per què no un altre Sergi Roberto? Per què continuem menystenint el que tenim aquí?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...