dimarts, 7 de juny de 2016

Em sembla que et trobarem a faltar

Foto: sport.es
Em sembla que et trobarem a faltar, Dani. I no ho dic per les teves coses fora del terreny de joc, que moltes vegades no m’han agradat. Ho dic pel que hi feies dins. Per exemple, has estat el que més gols ha donat a Messi, una cosa que ningú més pot dir. Només amb això ja en tinc prou per poder dir que has estat el millor lateral de la història del Barça. 

Amb la marxa d’Alves del Barça he tingut la sensació que la llum del Pep Team s’apagava una mica més. És cert que Puyol, Valdés o Xavi ja havien plegat abans que ell, però és que ja hi eren abans del Pep. Alves va arribar el gloriós estiu de 2008, en un frec a frec en aquell “mercatto” estiuenc que semblava que aniria al Madrid. I no. I menys mal, ja que si hagués anat al club blanc no l’hauríem suportat, tal i com els ha passat als seguidors blancs.

I ara sense Alves ens quedem sense aquest perfil de lateral ofensiu i amb arribada, assistent com cap altre. Ni hi ha cap jugador així al primer equip ni en sé veure cap fora del Barça. Lògic, la grandesa del Barça d’aquests anys ha estat per la forma de jugar i pels jugadors que n’han format part, únics en molts casos. Com ell.

Ara tocarà vendre fum amb fitxatges de dubtós origen i al final, molt probablement, Luis Enrique acabarà tirant mà del que ja té (Sergi Roberto? Tant de bo ...). Encara que no s'informi, la caixa està ben escurada i les prioritats no són justament en aquesta posició (central i davanter suplent del trident). Sort allà on vagis i gràcies per tot, Alves!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...