dissabte, 18 de juny de 2016

Bo pel Barça?

Foto: elperiodico.cat
Poc m’estendré explicant el vergonyós pacte de la junta directiva amb la fiscalia. Disposeu de grans articles (aquí o aquí, per exemple) on s’explica molt bé tot aquest cas. Resumint: Bartomeu i Sandro salven el cul a canvi de tacar per sempre el club. La qüestió ara és: pensa fer res, el soci?

De debò que tot consisteix, només, en si la pilota entra o no? Crec que aquesta forma de pensar en el Barça ha de quedar desterrada per sempre més. Al cap i a la fi, si seguim així, tornaran amb molta força les èpoques en que la pilota no entra, ja que s’haurà fet tot el possible perquè així sigui. Els que estan manant ara viuen dels rèdits del passat, no ho oblidèssim pas.

D’altra banda, l’argument que el Madrid volia Neymar no justifica res. Les coses, o es fan bé o no es fan. No em val per res l’argument que com que l’etern rival volia el mateix objectiu calia aconseguir-ho a qualsevol preu. No. Per aquest preu no.

I ara l’entorn mediàtic, faltaria més. Ja sabem que tocarà llegir i escoltar aquests dies; portades de diaris amb possibles fitxatges (mentint amb total impunitat, tal com va passar en la campanya electoral de l’estiu passat), neteja d’imatge dels afectats (aquest pacte era el millor per a tothom) i titllar l’oposició d'avantatgista, de fer el paper que li toca, ja que estan en el seu dret. Que no, que el tema no va jocs de rol, la qüestió és molt més greu. Però clar, si només llegim els diaris esportius que ens diuen el que volen (des del club).

El nom del Barça tacat per sempre i els responsables lliures de càrrec. Segur que és bo pel Barça?

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...