dilluns, 16 de maig de 2016

Millor que la Champions

Foto: fcabrcelona
Campions! La victòria al camp del Granada dissabte passat per 0-3 (hat trick de Luis Suárez) va servir per donar al Barça el seu 24è títol de Lliga. La segona Lliga consecutiva, la sisena en les últimes vuit temporades. És la cinquena vegada en els últims 25 anys que el Barça guanya mínim dues lligues consecutives. Hegemonia.

El partit no va tenir més història que les pors ancestrals d'un servidor (i que no tenen cura, ja ho veig). Luis Suárez va decidir que era hora d'activar-se així que va saber que Cristiano Ronaldo volia plantejar alguna ombra de dubte al màxim golejador de la Lliga i Europa. Per cada gol del portugués hi havia una resposta de l'uruguaià. La grandiosa temporada de Luis Suárez, que acaba amb uns resgistres rècord a la Lliga (40 gols i 16 assistències), només superats en el seu moment per un èsser d'un altre món: Messi.

El Barça, doncs, que guanya la Lliga als dos finalistes de la Champions. Amb tot el dret, doncs, de poder dir que el campió de Lliga és millor que el proper guanyador de la Champions. Una veritat objectiva i inqüestionable. Tan cert com que al Barça mai ha viscut la situació inversa, ja que sempre que ha guanyat la Champions ha guanyat la Lliga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...