dijous, 14 d’abril de 2016

Caiguda sense fi?

Foto: fcbarcelon.cat
Adéu al triplet i a la possibilitat de guanyar dues Champions seguides. El Barça va perdre ahir 2-0 en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions i queda eliminat de la competició.

El Barça que va sortir a jugar ahir al Manzanares era un equip desconegut. Va sortir a especular amb el resultat i quan va tocar atacar, va estar desencertat. La primera part és una continuació del joc de l’equip dels últims dies, clarament inferior quan el rival és de nivell. I això que l’Atl. Madrid tampoc és que mossegués en excés: tres rematades als primers sis minuts i després a especular, ja que l’eliminatòria seguia oberta. Però el Barça no en sap d’especular. Ahir ho va intentar i en va sortir escaldat. El gol de Griezmann abans del descans obligava a canviar la dinàmica del partit.


A la segona part el Barça va anar a més (sense fer res de l’altre món), però va aparèixer l’altra gran carència de l’equip en aquest moment de la temporada: l’encert. No és que fos cap allau de joc, ni d’ocasions, però si que es va generar com per fer-ne algun. A vegades, i això és un intangible, dóna la sensació que un equip guanya quan més hi creu, i amb l’Atl. Madrid encara més. El desenllaç de la Lliga del Tata és un exemple d’això que dic. No em serveix de consol el no penal xiulat a l’últim moment, la sensació és de derrota justa i és així com ho sento, més enllà de fets quantificables (va ser més merescut l’Iniestazo havent xutat molt menys a porta aquell dia).

El cop és dur perquè ho vèiem aprop (un altre triplet), perquè la ratxa de 39 partits sense perdre feien l'equip invencible. I no. Ni era invencible ni pensar en triplets (dos consecutius!) és ser realista. Queda la Lliga, amb avantatge encara. Cal trencar aquesta mala ratxa. Cal aixecar-se i seguir. 

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...