dijous, 11 de febrer de 2016

Insaciables

Foto: fcabarcelona.cat
Empat en la tornada de les semis de Copa (1-1, gol de Kaptoum) i el Barça que jugarà la seva tercera final seguida de Copa, la sisena de les últimes vuit temporades. Feina feta en aquesta competició i ara a centrar-se a la Lliga i Champions.

El d'ahir va ser un partit per donar minuts als no habituals i a jugadors del B, com ara Kaptoum, autor del gol de l'empat. Amb aquest resultat, el Barça de Luis Enrique supera el registre d'imbatibilitat de partits sense perdre del Pep team (28) i deixa el llistó, de moment, en 29. Veurem fins a on arriba.

Però més enllà de tot això, em quedo amb Sergi Roberto, per mi ja un dels grans jugadors d'aquesta temporada. L'any del reusenc és espectacular, jugant en qualsevol posició i rendint com el que més. A vegades tinc la sensació que és el "Luis Enrique del Barça de Luis Enrique": l'asturià, en la seva època de jugador al Barça, també es va caracteritzar per ser un jugador polivalent, jugant de lateral, de mitja punta o davanter.

La Copa queda aparcada fins el maig i ara la Champions ja pren protagonisme. El Barça, una temporada més, arriba ben posicionat en el tram decisiu de la temporada. Els jugadors continuen tenint molta gana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...