diumenge, 31 de gener de 2016

Resultadisme en estat pur

Foto: fcbarcelona.cat
La victòria contra l'Atl. Madrid (2-1, amb gols de Messi i Luis Suárez) situen el Barça més líder, amb tres punts d'aventatge (i un partit menys) respecte els matalessers. El partit ajornat amb l'Sporting de Gijón pot ser força definitiu.

Els números del Barça d'aquest mes de gener (8 victòries i un empat) deixen petit l'argument que l'equip no juga bé. Però tan cert és dir que s'estan aconseguint uns resultats inmmillorables (acabar el mes a les semis de Copa i primers a la Lliga) com ho és que l'equip dóna senyals de fatiga. Ahir el Barça va tonar a tenir un inici de partit ensopit, sense idees ni rapidesa, i l'Atl. Madrid va passar per sobre en els primers 25 minuts. Les excuses de jugar a les 16h. o la gespa no "colen" quan jugues a casa o en horaris diferents (dimecres el partit era a les 21.30h.). El problema el té l'equip, i comença a ser hora de reconèixe-ho, sense haver d'esperar una derrota que activi les alarmes. Ara bé, amb Messi, Luís Suárez i Neymar tots els problemes del primer equip de futbol (i del club) es fan petits.

Ahir, amb un Messi endollat durant 20' el Barça en va tenir prou per capgirar un marcador advers. L'Atl. Madrid hi va posar les resta, autoexpulsant-se primer Filipe Luis (en una vermella de retirada de carnet) i amb la segona groga de Godín (amb una entrada a destemps que posa en dubte la intel·ligència del jugador). Ara bé, l'Atl. Madrid va generar una ocasió de gol claríssima quan estava amb 10 al camp que si hagués acabat dins hauria posat molt coll amunt, de nou, la remuntada. Bravo és un dels millors fitxatges del club dels últims temps.

Febrer arrenca amb la mateixa càrrega de partits que el mes de gener, i amb un calendari més favorable a la Lliga. Un cop pàssin les semis de Copa, i tant de bo amb el bitllet a la butxaca per jugar la final, estaria molt bé arribar amb un punt millor de forma a la Champions, o les "pàjares" dels inicis de partit seran irrecuperables.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...