dijous, 14 de gener de 2016

Quin descans

Victòria en el partit de tornada dels vuitens de Copa (0-2, tots dos de Munir) i el Barça que es classifica pels quarts de final. S'acaba, afortunadament, la trilogia de derbys, restant pendent el de Lliga al Camp Nou, cap allà el mes de maig (penúltima jornada de Lliga). Vés que algú encara no s'hi jugui alguna cosa, el record de Tamudo encara es viu i potser toca tornar "el favor".

Dels tres derbys, el d'ahir va ser el més fàcil pel Barça. Potser pel marcador en el partit d'anada, potser perquè el Barça va poder jugar, per fi, el tipus de partit que volia contra l'Espanyol, contolant en tot moment el quan i el cóm. Tot i que l'Espanyol va poder comptar amb Caicedo (lesionat en el partit d'anada), aquest no va arribar a generar tant perill com en el partit d'anada. I el Barça, a diferència del partit de Lliga, va tenir més encert, marcant dos gols en menys ocasions generades que aquell dia.

El derby d'ahir deixa un bon regust a Munir, que sense haver fet el seu millor partit amb el primer equip, va marcar un parell de gols. Munir ha deixat escapar unes quantes oportunitats, possiblement moltes més que molts d'altres jugadors, degut a la situació del primer equip (la marxa de Pedro i sense poder inscriure jugadors fins aquest mes de gener). Però potser no és tard per un jugador que pot fer molt més del que li hem vist fins ara. El problema és que sembla que Nolito està a punt d'arribar ... Ja ho veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...