dimarts, 10 de novembre de 2015

Un gol que ho canvia tot

Foto: fcbarcelona.cat
Victòria en la prèvia del clàssic davant el Vila-real (3-1, amb dos de Neymar i un de penal de Luís Suárez). Aquest resultat, combinat amb la derrota del Madrid a Sevilla, fa que el Barça arribi líder i amb tres punts d'aventatge respecte del Madrid. Ni en somnis.

Si, era dels escèptics amb Neymar. No sé si pels precedents recents de jugadors brasilers en la història recent del Barça: un perquè em va il·lusionar en el seu apogeu i decepcionar en el seu declivi accelerat (Ronaldinho), un altre perquè va marxar abans d’hora (Ronaldo, el de veritat), i Romario, que després del Mundial va decidir que ja havia acabat la seva carrera de futbolista.

Potser també era escèptic per cóm se’l va fitxar. De fet, a hores d’ara, encara han de passar moltes coses més perquè Neymar sigui recordat, només (o més que), per les coses que hagi pogut fer sobre el camp de futbol, i no tant per la manera cóm se’l va fitxar.

També era escèptic per la intenció que em transmetia el seu fitxatge: es busca successor de Messi. De Messi només n'hi ha un. I punt. En aquest sentit, el jugador ha demostrat tenir-ho molt més clar que no pas l'entorn del Barça. Entorn de dins i de fora del club. 

Però bé, potser ja és hora de deixar de ser escèptic i començar a gaudir, ara si, d’uns dels millors brasilers que han vestit mai la samarreta del Barça.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...