diumenge, 4 d’octubre de 2015

Només és una qüestió d'atzar?

Foto: fcbarcelona.cat
Segona derrota en Lliga (2-1 al camp del Sevilla, amb gol de Neymar de penal). Una desconnexió en els primers deu minuts de la segona part va deixar el partit molt coll amunt, tot i les nombroses ocasions per fer gol (l'equip va rematar fins a quatre vegades al pal). El Barça segueix sense resoldre els seus problemes a les dues àrees.  

L'entorn del Barça és extraordinari; en tal de no assenyalar el veritable focus del problema (la forma de jugar, la mala planificació), és capaç d'anar assenyalant culpables (Ter Stegen) fins que ja no hi ha més remei d'acceptar la veritat. I sovint és massa tard.

Comencem pels lesionats. No ho sabia el club que no podria inscriure jugadors fins el mes de gener? És normal passar mitja temporada (gener - juny de la temporada passada) sense cap lesió important de cap dels teus jugadors rellevants? L'equip, amb la seva forma de jugar, no està aguantant la pressió de tots dos fets, i més si un dels lesionats es diu Messi.

L'altre tema és el joc. L'any passat entraven totes i aquesta temporada no. És obvi que no és normal. Com tampoc ho era el que passava en alguns partits la temporada passada (repasseu els decisius Celta  - Barça o Barça-València, guanyats de forma miraculosa). Aquest any, de moment, no entren i als equips rivals els hi entren totes. Probablement en breu això s'equilibrarà, però el problema és que quan ho fies tot al joc d'àrees i abandones ABSOLUTAMENT allò que t'havia fet gran (el mig del camp), entres en un joc d'atzar que a vegades surt cara i d'altres surt creu. I així ens va.  

La bona notícia del partit d'ahir és que no hi ha futbol en 15 dies. Servirà per recuperar efectius (ahir ja va tornar Bravo a la porteria) i escurçar terminis de lesionats. I afrontar un tram del calendari més suau per millorar aspectes del joc i arribar al Bernabéu amb molt millors sensacions. Aquest hauria de ser l'objectiu. I no parlar tant de l'atzar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...