dimecres, 14 d’octubre de 2015

Abans del clàssic

Foto: lavanguardia.com
S’obre una finestra fins el partit del Bernabéu que el Barça faria molt bé en aprofitar, tot i les baixes: quatre partits de Lliga, tres a casa, on el més rellevant és la visita de l’actual líder de la competició (Vila-real). A la Champions, anada i tornada contra el rival més assequible del grup (Bate). Ideal per fer un sis de sis i deixar quasi tancada la classificació per a vuitens, un fet que semblava molt llunyà en el minut 80 del darrer partit amb el Bayer ...

I és que el Barça, si vol arribar a la primavera en condicions i amb opcions en tots els títols haurà de fer un exercici de supervivència. Ja no només per les baixes que té ara, sinó perquè al mes de gener sembla força improbable que es pugui fitxar, a no ser que a sigui a preu de saldo (no cal, gràcies). No recordo en quin punt del seu programa electoral ho explicava això, el Barto, que anem tan justos de calers.

També serà un bon període, aquest que comença aquest dissabte, per afinar la punteria, i començar a tenir uns números més presentables tant al davant com al darrera. La sort de tot plegat són les punxades del Madrid (al Molinón o a casa amb el Málaga). Sense aquestes punxades, el partit del Bernabéu seria molt més decisiu del que pot semblar ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...