dijous, 17 de setembre de 2015

Una mica d’aquí, una mica d’allà

Foto: fcbarcelona.cat
El debut del campió a la Champions es va saldar amb un empat a un gol (de Luís Suárez). Un relatiu bon resultat (un punt fora de casa a la Champions pot ser suficient) tacat per la lesió de Rafinha, que es perdrà el que queda de temporada. Una molt mala notícia per ell i per l'equip, que es queda sense el seu jugador nº 12.

El Barça va jugar bé ahir. Potser no va ser un partit tan rodó com el dia de l'Atl. Madrid, però el resultat no trenca la bona dinàmica de l'equip, que té com a principal millora l'eficàcia al davant. No parlo de desaprofitar clares ocasions de gol, simplement parlo de "finor", de tenir més rematada. Per la resta, tenint en compte les baixes de l'equip, en especial al darrera, la resposta està sent molt positiva.

Ahir el joc quan es va veure més afectat va ser per coses que poc tenen a veure amb el joc. Per exemple, que et facin un gol de mig del camp. Si ja és quasi impossible veure una jugada d'aquestes característiques, més difícil està veure-ho un parell de vegades en poc més d'un mes. Increïble.

L'altre aspecte incontrolable és la lesió de Rafinha, tot just entrat al camp en substitució d'un Rakitic que està molt lluny del jugador de final de la temporada passada. Si de Cesc criticàvem les seves segones voltes, amb Rakitic anem en camí de dir el mateix de les primeres.

Al Barça ara se li presenta un escenari encara més complicat, sense poder disposar dels dos reforços d'aquest estiu (Arda podria ser un bon recanvi de Rafinha) i amb una plantilla que justeja en nombre d'efectius d'aquí a Nadal. Caldrà sobreviure i tirar del B ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...