dimarts, 18 d’agost de 2015

Tot resta

Font: ara.cat
No hi va haver remuntada (1-1, gol de Messi). De fet, l'equip ni s'hi va apropar. El Barça va perdre la Supercopa d'Espanya davant l'Ath. Bilbao i no podrà reeditar l'èxit de 2009.

El partit al minut 5 ja desprenia pocs aires de remuntada, i més si es desaprofiten les poques oportunitats que es tenen. O manca aquell punt de sort necessari (el travesser de Piqué hauria animat el personal). El gol de Messi just al llindar del descans va ser un oasi enmig del desert. La segona part va començar amb l'esperança que el gol de Messi esperonés l'equip, però aquesta va desaparèixer del tot amb l'expulsió de Piqué ...

A un li queda la sensació que la targeta vermella a Piqué (que potser li costarà més d'un partit) estava cantada des del dia 11, just després del partit a Tiblisi. La lectura que se li vulgui donar a aquest tema serà majoritàriament interessada; ell ja sap com les gasten els àrbitres espanyols, i que el tema de les protestes van a gust del consumidor (té un company d'equip que llençant una bota a un assistent no va veure ni groga). Ara bé, dir que l'equip no va remuntar per culpa d'aquesta expulsió és prendre el pèl.

Més enllà d'això, el partit d'ahir no deixa res de positiu i si aspectes negatius: cansament, tornar a jugar contra un equip que ara s'ho creurà, moltes baixes per diumenge i sense resoldre els dubtes al darrera, l'autèntic malson del Barça en aquest inici de temporada (17 gols en contra en 8 partits). Insisteixo, millor ara que més endavant, quan ja no hi ha marxa enrere. Aquesta temporada ja serà prou complicada com perquè a sobre el Barça hagi de lluitar contra si mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...