divendres, 12 de juliol de 2013

Punt d'inflexió?

Foto: esport3.cat
El millor entrenador de la història del club avui ha decidit que ja no callava més i que deixava anar tot (?) el que duia a dins. Per qui no hagi vist/escoltat/llegit res, aquí hi deixo l'enllaç

Encara amb el ressó de la roda de premsa, a un li queda la sensació que el relleu del Pep a la banqueta del Barça no va ser del tot reeixit. Ni en les formes, ni en el fons. I quan les coses no es tanquen bé, s'acaben obrint de nou.

Pep parla per defensar-se, ja que en els darrers dies s'havia insinuat que hauria intercedit en el fitxatge de Neymar pel Barça (amb l'afirmació que Tito no sabria treure el màxim profit de disposar de Neymar i Messi en el mateix equip). Un joc brut impresentable per algú que mereix agraïment etern i defensa davant de qualsevol atac encara que no sigui entrenador del primer equip. Però en això, en valors, en la defensa dels símbols del club, la junta directiva actual, amb Rosell al capdavant, justeja. I molt.

Des del punt de vista esportiu, aquesta no és la millor manera de començar la temporada (el dilluns dia 15 arrenca la pretemporada). Ja sabem que històricament, l'entorn afecta i ara mateix, l'entorn afecta molt. Avui ha parlat "l'ànima de l'equip actual" i serà difícil que jugadors i equip tècnic es puguin abstreure de tot plegat.

A més, i quasi tan important o més com l'atac del Pep a la junta directiva acual, hi ha el fet, quasi definitiu, de la sortida de Thiago, que acabarà fitxant per Bayern de Munich (almenys això sembla a hores d'ara). Ja vaig esciure en el darrer post que no crec que el jugador estigui en condicions de poder exigir res (ser titular en aquest equip), però si crec que el club, l'entrenador, haurien hagut d'intentar convèncer el jugador per tots els mitjans possibles de que no marxés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...