dimarts, 4 de juny de 2013

El que pot aportar

Neymar ja és del Barça. Ahir, presentació de mega crack, davant de més de 50.000 seguidors. El Barça ja té el seu primer fitxatge per la temporada que ve. Ara, toca seguir endavant amb els retocs, amb les entrades que manquen (central, porter? un altre davanter?), i amb les sortides necessàries.
Foto: fcbarcelona.cat

És aviat per dir què pot aportar o que no, però per a la seva primera temporada "em demano" una bona adaptació. Ja sabem que el primer any d'un davanter al Barça acostuma a ser sempre difícil, Ronaldo (el de veritat) a banda. I aquestes últimes temporades molts dels que han vingut no han tingut una adaptació senzilla (o directament no ho han aconseguit, com Ibrahimovic per citar un exemple). Una bona adaptació de Neymar en el joc del Barça pot generar justament allò que li ha mancat a l'equip aquesta temporada: Descongestionar Messi.

És a dir, aconseguir que les defenses dels equips rivals tinguin doble feina: Messi i Neymar. Un dels grans problemes del Barça actual és que molts equips, els més grans, ja saben com jugar-li al Barça (les victòries contra equips rellevants aquesta temporada es compten amb els dits d'una mà). Per tant, toca reinventar-se, i amb Neymar a l'equip pot ser un bon començament. Si el Barça ho aconsegueix, tindrà molt guanyat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...