diumenge, 21 d’abril de 2013

Em quedo amb les coses bones

Foto: fcbarcelona.cat
Suposo que parlar malament del partit d'ahir és el més fàcil: Típic partit travat, previ a unes semis de la Champions, jugadors reservats pel partit de dimarts, la sensació que la feina ja està feta a la Lliga ... Però jo no hi col·laboraré. Guanyar la Lliga no és fàcil, i fer-ho a un nivell màxim en tots els partits és quasi impossible. Jo només apunto una dada, tot i el partit d'ahir: El Barça, després de 32 jornades, duu el màxim nombre de punts assolits en aquesta jornada en la història de la Lliga. Un motiu més per parlar bé del partit d'ahir ...

Però no l'únic. La millor notícia va ser tornar a veure Abidal sortir d'inici i completar un partit sencer. Si en el darrer partit van ser uns minuts, ahir ja van ser tots els minuts possibles, i fent-ho el millor possible. No és qüestió de valorar la qualitat de l'equip rival; el simple fet de sortir a jugar, al màxim nivell, i fer-ho l'estona que ho va fer, és tan extraordinari que fins ara no s'havia vist mai. I amb això em quedo. I amb això s'hauria de quedar el Barça, els que manen, per a que renovi pel primer equip.

Una altra de les coses bones que em quedo del partit d'ahir és que el Barça, després de la victòria per 1 - 0 (gol de Cesc) ja acumula tres partits seguits en Lliga sense encaixar cap gol. No cal dir que és la millor ratxa en aquesta competició aquesta temporada, i arriba justament quan l'equip acumula més baixes a la rereguarda (ahir amb 4 laterals naturals a la defensa, dos d'ells jugant de centrals, Abidal i Adriano). Ja sé que no han estat rivals de nivell, però és que aquest any, ni contra aquests equips s'havia aconseguit deixar la porteria a zero.

La Lliga és la regularitat i el Barça, en aquest capítol, està a anys llum dels que venen darrera. És lògic que aquests intentin menysvalorar-ho, el que no té sentit és que nosaltres hi col·laborem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...