diumenge, 7 d’abril de 2013

Abidal

Més enllà del partit, la gran notícia d'ahir va ser el retorn d'Abidal a un camp de futbol. Un retorn increïble (tornar a jugar en un equip i competició de primer nivell!), ja que era impensable quan es va saber que li havien de transplantar el fetge tot just fa un any ... El que ha aconseguit Abidal fa pensar en assolibles aquells repets que moltes vegades donem per insuperables.
Foto: fcbarcelona.cat

Del partit d'ahir (5-0, amb gols de Cesc (3) i Alexis (2)) el que més em va agradar va ser, a més a més d'Abidal, l'actitud de l'onze que va sortir d'inici (penso que la declaració d'intencions ja va començar amb la quantitat de "titulars" que van sortir de principi). Actitud i encert de jugadors com Cesc i Alexis que, de cara a porteria, no ho acostumen a estar tant. Tot sigui benvingut en un dia en el que Messi descansava més per obligació que no per necessitat i que, potser, de cara al partit de dimecres davant al PSG, el Barça encara no hi pugui comptar. Però jugant com ahir, i amb els reforços corresponents que ahir si van descansar (Xavi, Busquets, Villa), el Barça ha de poder superar l'eliminatòria davant el PSG.

I darrera, un nou partit sense encaixar gols (d'aquests quatre consecutius que ha jugat Pinto en Lliga, dos han acabat amb la porteria zero). Vull destacar-ho perquè és habitual fer "conya" de Pinto, però en les temporades que ja duu de segon porter del Barça, sempre que ha jugat ho ha fet bé, i difícilment es pot dir, fins a dia d'avui, que l'equip ha deixat de sumar punts (o guanyar) per alguna errada seva. Ara bé, imagino que criticar Pinto ja forma part del dia a dia de l'entorn del Barça, ja que se'l valora més per tot el que l'envolta que no pas com a jugador de futbol.   

I per acabar, torno a insistir: Em va agradar que el Barça plantegés el partit d'ahir de la manera en que ho va fer. Una setmana en que tothom parlava que si havia descansar aquell o aquell altre, l'equip va jugar com si del resultat que s'aconseguís davant el Mallorca en depengués el títol de Lliga. Competint així, tots dos títols són possibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...