dilluns, 11 de març de 2013

Una de freda i una de calenta

Foto: fcbarcelona.cat
El partit de l’altre dia amb el Dépor em va deixar una mica igual: les coses bones es van compensar amb les no tant bones. Ja sé que el partit “feia nosa”, que tothom tenia al cap el partit amb el Milan, però crec que l’equip no està en un moment com per considerar “quin partit pot jugar o no pot jugar”. Ara mateix, tot és útil per millorar, i la sensació que em va quedar és que no es va acabar d'aprofitar.

D’entrada, esperava que el Barça sortís amb un 11 més “titular” que el que va sortir d’inici (es venia d’una setmana neta), tot i que s’ha de reconèixer que l’aposta va sortir prou bé, almenys a la primera part. Pressió alta i rematades a porta amb perill van ser les grans novetats de l’equip respecte dels últims partits. Ja sé que és temptador dir que l'equip rival era el cuer, però aquest Barça s'ha caracteritzat per jugar igual estigués qui estigués al davant. En aquest capítol, el de la pressió, penso que hi té molt a veure el tipus de jugadors que van jugar: Alexis, Tello i Adriano donen un aire a l’equip molt diferent en aquest aspecte del joc. A la primera part, amb una mica més d’encert, el Barça se n’hauria anat al descans amb marcador més ampli.

L'altra nota positiva del partit de dissabte va ser que l'equip, per fi, va deixar la porteria zero, després de 13 partits consecutius sense fer-ho. I justament ho va fer el dia que Valdés no jugava ...   

El que no va millorar respecte d’altres dies va ser la baixada d’intensitat a la segona part, molt injustificable tenint en compte que el marcador només era d’1-0, encara que el rival fos el cuer. Des del dia del Granada, més o menys, s'observa certa relaxació un cop s’ha posat pel davant en el marcador (o inclús amb un empat, com el partit del Bernabéu). Puc entendre aquesta manera de fer un dia, de forma ocasional, però no constantment. I això, aquesta manera de fer, empitjora tot el que es millora en altres aspectes del joc.

Espero que el partit de demà marqui un punt d'inflexió en l'equip. Sovint, en l'esport, un petit detall pot acabar girant com un mitjó una situació que sembla que no tingui solució. Serà difícil jugant com es juga darrerament, però crec que es podrà remuntar si es juga com se sap. Tot dependrà del Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...