dissabte, 2 de març de 2013

Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix

Foto: fcbarcelona.cat
Abans de començar el partit pensava que avui, més enllà dels tres punts, el més important eren altres coses: tornar a ser el que era, recuperar intensitat, generar ocasions, millorar en defensa ... No s'ha millorat en res. 

Derrota al Bernabéu (2-1, amb gol de Messi ) i el Barça que enllaça una nova derrota contra el Madrid. S'han acabat els bons resultats contra l'etern rival, i només es capgirarà la situació quan s'accepti la realitat i es facin coses per canviar-ho,  ja que, des de fora, dóna la sensació que no s'ha fet res per canviar.

El partit ha estat, en el seu inici, el que volia el Madrid. I el Barça no ho ha aprofitat. Si bé el Madrid ha marcat ràpid i semblava que es repetia el guió de dimarts, el Barça ha sapigut reaccionar i en la primera ocasió clara que ha tingut ha empatat. Des d'aquell moment, i fins al final de la primera part, el Barça ha controlat el partit, tot i que crec que ho ha fet més per demèrit del Madrid que per mèrit propi (molt control al mig del camp però sense perill ni profunditat).

La segona part ha començat més o menys com la primera fins que ha entrat Cristiano. Aquí, en aquest punt, el Madrid ha fet un pas endavant i el Barça l'ha fet enrera. Tampoc és que hagi estat un festival atacant dels blancs, però el Barça s'ha anat encongint a mida que ha anat avançant la segona part. Fins el 2-1. Per què el Barça no ha anat a buscar el gol a la segona part? Per què ha tingut una actitud tan conservadora? Respondre aquestes preguntes és urgent.  

Penso que centrar la responsabilitat de la situació amb Jordi Roura és un error. Ens equivoquem. Ell és circumstancial. És cert que no disposar de l'entrenador, el màxim responsable, és un handicap, i més si s'han de prendre decisions importants i no està present per fer-ho (per molt 2.0 que hi hagi). Roura és només el missatger, no el responsable. Hi ha temps per millorar, i s'han de fer coses per canviar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...