dijous, 4 d’agost de 2011

Perdre ara no és un problema

Foto: sport.es
Avui ho pensava, però m'he documentat amb l'ajuda de "les meves llibretes" i de google: la pretemporada 92-93, al camp del Mallorca, derrota per 5-0, en el torneig Ciutat de Mallorca. Era el Dream team i, igual que en aquesta temporada, el seu primer partit oficial era contra el Madrid, a la primera jornada de Lliga. Acabaria guanyant per 2 - 1. I també acabaria guanyant la seva tercera lliga consecutiva ...

Estic d'acord que les sensacions que està deixant l'equip amb els resultats que està obtenint aquesta pretemporada no són gaire engrescadors. Si a això li afegim que el primer partit oficial és l'anada de la Supercopa al camp del Madrid, el tema es converteix en neguit. Però cal ser objectius: L'equip porta dues setmanes i poc més d'entrenament, està jugant contra equips que porten més rodatge i, el més important, sense el total de la plantilla. Plantilla, no oblidem, que continua sent curta (3 entrades, Thiago, Fontàs i Alexis, per dues sortides, Bojan i Jefren).

Queden deu dies pel primer clàssic de l'any. Donem temps i pensem que, si anés malament, queda una segona oporunitat amb el partit de tornada. La temporada passada també va començar així i ja sabem com va acabar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...