dijous, 18 d’agost de 2011

L'onzena del Pep

Foto: sport.es
El Pep ja té el seu primer títol d'aquesta temporada, després de guanyar ahir la Supercopa d'Espanya davant el Madrid (3 -2). Un gol de Messi (duu, en prou feines, una setmana entrenant amb l'equip) en el tram final del partit va decidir un partit força igualat.

La sensació que em queda d'aquests dos clàssics és que el Madrid li ha sapigut jugar al Barça. Serà perque han arribat en millor forma o pel que sigui, però durant moltes fases del joc, tant en el partit d'anada com en el de tornada, el Madrid ha tingut la seves millors fases de joc davant el Barça de les últimes tres temporades. Potser aquest és un motiu que encara dóna més mérit al títol aconseguit.

Del partit d'ahir, tothom opinarà i escriurà que Messi va ser decisiu. Però per mi, per gran partit, el d'Alves i Mascherano, que van saber aguantar l'envestida del Madrid a la segona part. Quin gran fitxatge el del Jefecito!

Amb aquest títol, el Pep Team ja en suma tants (11) com el Dream Team, amb la meitat de temps. Ja sé que les comparacions sovint no són justes, però sembla obvi que aquest és el millor equip de la història del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...