dimecres, 10 d’agost de 2011

Els de l'altre triplet

Foto: lavanguardia.cat
De la final de la Copa Catalunya (derrota per 3 - 0 davant l'Espanyol) em quedo amb alguns jugadors "que fan molt bona pinta". Molts d'ells són del Juvenil, equip que la temporada passada va aconseguir el triplet en la seva categoria.

Gerard Deulofeu. Ja n'havia parlat en alguna entrada anterior. Amb ell, he tornat a veure l'extrem "de tota la vida": Enganxat a la banda, molt ràpid en l'u contra u i xut. Pensar ràpid en algun jugador amb aquestes característiques en el primer equip en els últims anys es fa difícil (potser Alexis en seria el cas més semblant). Amb només 17 anys, aquest any no em sorpendria veure'l algun cop més amb el primer equip.

Grimaldo. Amb només 15 anys, ha estat el tercer jugador més jove en debutar en el primer equip. Defensa lateral, va demostrar tenir una tècnica impressionant i en prou feines es va notar que era el primer cop que jugava amb el primer equip. Estic convençut que en sentirem a parlar d'aquest jugador.

Espinosa. També forma part del juvenil del triplet. Interior, molt tècnic, ahir va ser un dels millors de l'equip a la primera part (va ser substituït al descans).

N'hi va haver més que també em van agradar, com ara Sergi Gómez, Isaac Cuenca o Carmona. Són bones notícies pel Barça del futur, per mantenir aquesta filosofia de joc que tan bons resultats està donant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...