dimarts, 19 de juliol de 2011

Paraula de Pep

Font: elperiodico.cat
El Barça va tornar ahir a la feina, però tinc la sensació que l'expectativa era major avui amb la roda de premsa de Guardiola. I més tenint en compte que l'equip torna a la feina sense haver fet cap fitxatge ... ni haver donat cap baixa. 

De la roda de premsa, quasi em quedo només amb una frase: "La meva prioritat és el davanter" ha dit. Jo diria, o almenys a mi em dóna la sensació, que és una manera de treure pressió a la possible arribada de Cesc al Barça aquesta temporada.

Sovint, en les rodes de premsa de Guardiola (quasi tan o més interessants que el mateix partit), la lectura que cal fer se situa entre línies. En això, es nota molt qui va ser el seu entrenador durant unes quantes temporades ... Un té la sensació que dient que la seva prioritat és el davanter és una manera de fer veure a l'Arsenal que, potser, el Barça no estarà disposat a pagar qualsevol preu per aquest jugador. I em sembla bé ja que, si el criteri és l'austeritat, tampoc s'entendria massa que el club se'l saltés per aquest jugador, i més tenint algun recanvi que ja entrena amb el primer equip.  

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...