dimecres, 6 de juliol de 2011

La temporada 2011 - 2012 pren forma

Avui s'ha sortejat el calendari de Primera Divisió per la temporada 2011 - 2012: el Barça començarà la Lliga al mateix camp on la va acabar, a Màlaga. Les dates a tenir en compte (dates que segurament acabaran sent modificades, dia abans dia després, quan se sàpiga el calendari de la Champions i Copa) són els clàssics (11 de desembre, al Bernabéu, i el 22 d'abril, al Camp Nou) i els derbys amb l'Espanyol (el 8 de gener a Cornellà i el 6 de maig al Camp Nou, la penúltima jornada de Lliga).

La gran novetat d'aquesta temporada és que la Lliga començarà el penúltim cap de setmana d'agost. D'aquesta manera, es confirma l'atapaït calendari que se li presenta al Barça durant la segona quinzena d'agost: El doble enfrontament amb el Madrid en la final de la Supercopa d'Espanya, la final de la Supercopa d'Europa (davant l'Oporto) i les dues primeres jornades de Lliga. I el Gamper! Sis partits en 17 dies i dos títols en joc.

Per mi, em sembla un encert començar abans la competició, equiparant-la a la gran majoria de les lligues europees, que a meitats de mes ja inicien la competició. I d'altra banda, es deixa de produir aquell fet absurd que es produïa des de feia unes quantes temporades, com era començar la Lliga i aturar la competició per calendari FIFA. Això seguirà passant, però amb la diferència, almenys, que s'hauran jugat dues jornades de Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...