dimecres, 13 de juliol de 2011

Igualar el Dream Team

Foto: marca.com
Que consti que penso que aquest equip (el Pep Team) ja ha superat el Dream Team. És més, possiblement és ja un dels millors equips de la història, fet valorable de forma quantitativa (títols) i qualitativa (forma de jugar). Per tant, quan parlo d'igualar el Dream Team em refereixo a una fita que només aquell equip (en la història del Barça) va ser capaç d'assolir: guanyar 4 lligues de forma consecutiva.

Al llarg de la història de la Lliga, només el Barça de Cruyff i el Madrid, en dues ocasions, ho han aconseguit. De fet, el Madrid va arribar fins a les cinc lligues seguides en aquestes dues ocasions; de la temporada 1960 - 1961 a la 1964 - 1965, i de la 1985 - 1986 a la 1989 - 1990. Aquest repte, el de cinc lligues seguides, el deixem per la temporada que ve.

Per tant, per aquesta temporada, abans que la Champions (en el proper post parlaré del fet de guanyar-la dos cops seguides), l'objectiu ha de ser guanyar la Lliga. Es mantindria l'hegemonia i, a més, permetria la possibilitat, per la temporada que ve, d'establir un nou rècord en el club (5 lligues seguides) i igualar el del Madrid. Estic convençut que Guardiola ja hi ha pensat en aquest tema ...

Nota: Segons els experts en la matèria, el Dream Team va ser etiquetat com a tal a partir de la temporada 1992 - 1993, d'aquí que la foto es correspongui amb la de l'equip en aquella temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...