diumenge, 19 de juny de 2011

Un any de Sandro

Font: Vikipèdia
El proper 1 de juliol es complirà el primer any de mandat de Sandro Rossel com a president del Barça, si bé va ser el dilluns passat el dia en que va fer un any de la seva victòria, molt clara, a les eleccions a la presidència del club. Quin és el balanç de la seva primera temporada?

A nivell esportiu resulta incontestable: Un president que en la seva primera temporada, el primer equip de futbol guanya Lliga i Champions, i Lliga i Copa en la primera i més important secció professional (bàsquet) fa pensar en una temporada d'excel·lent. A tot això, a més, cal afegir els títols assolits en la resta de seccions professionals, del que en destaca l'Handbol amb el mateix doblet que en futbol (Lliga i Champions). Ara bé, tan inqüestionables són els èxits esportius d'aquesta temporada que ja acaba com dir que aquests donen continüitat a la feina ja iniciada amb l'anterior junta directiva. Cap de les quatre grans seccions professionals (futbol, bàsquet, handbol i hoquei) van registrar grans canvis en la seva plantilla amb la junta entrant. Per tant, els mèrits repartits.

Però allà on acaba el capítol esportiu, comencen els problemes: Aquest ànim en demonitzar l'anterior president, les constants mencions a la (dolenta) economia del club, els greus problemes de comunicació i la manca de contundència en la resposta als atacs de Madrid (des de Madrid i des del Madrid) serien els principals capítols. Jo, de tot això, em quedo amb aquest últim capítol, el més recent, ja que la resposta oficial del club (esperada des de principis de maig) es va produir aquesta setmana. La meva proposta és que per donar una resposta com la que es va donar l'altre dia millor no dir res. Sovint, és millor no dir res i actuar i, potser, és el que caldrà fer a partir d'ara quan, un cop comenci la nova temporada, comencem a escoltar la mateixa cantarella de la temporada passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...