diumenge, 5 de juny de 2011

I l'any que ve, què?

La temporada 2010 - 2011 ja està més que acabada. Ara comença allò que em cansa tant de si vindrà aquest o l'altre, de si ja està fet i a última hora diu que no, etc. etc. Fum per vendre diaris, ara que les competicions s'han acabat.

Ja hi haurà temps per analitzar el calendari de la temporada que ve, que es presenta amb la gran novetat (ja era hora!) que la Lliga comença una setmana abans de l'habitual: El cap de setmana del 20 - 21 d'agost. En resum, el mes d'agost es presenta amb 2 Barça - Madrid (final de la Supercopa d'Espanya), la final de la Supercopa d'Europa (davant l'Oporto) i dues jornades de Lliga que ja veurem contra qui ...

Per mi, la prioritat de l'equip ha de ser la d'ampliar la plantilla, ja ve sigui amb fitxatges o pujant jugadors del B. De fet, la temporada del Barça B ha estat un èxit, com ho demostra el fet de la seva tercera posició final en el campionat de Segona A. És a dir, ha acabat en posicions d'ascens a primera. Penso que asquesta és una bona garantia de que hi ha jugadors per poder fer al salt al primer equip (ja m'hauria agradat veure en quina posició hauria acabat el Barça B si no hagués cedit tants cops jugadors al primer equip al llarg d'aquesta temporada).

La qüestió és tenir a punt una plantilla per poder fer front a sis competicions, i no patir les mancances que ha patit aquesta temporada, ja ve sigui per lesions (previsibles), malalties (no pronosticables) o manca de jugadors en una mateixa posició. Esperem que la feina estigui feta abans del 18 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...