dimecres, 4 de maig de 2011

Hegemonia

Foto: elperiodico.cat
Classificats! Ahir, després d'empatar a un gol davant del Madrid, el Barça es va classificar per jugar la seva segona final de la Lliga de Campions en tres anys, la tercera en sis anys. Amb el d'ahir, a més, finalitza la marató de clàssics amb un saldo força igualat: una victòria per cada equip i dos empats. Tot i això, qui es classificava per la final de la Champions es podia considerar l'autèntic guanyador d'aquest "tour de force".

Insisteixo, tres finals en sis anys. I ho remarco perquè, fins ara, en la història del Barça mai s'havia donat aquesta situació.  El més semblant ho va aconseguir el Dream Team, amb dues finals els anys 1992 i 1994. De fet, aquest era un aspecte que situava l'equip un esglaó per sota dels grans, tipus Milan o Manchester, capaços d'arribar a finals de la Champions de forma continuada en els últims anys; el Milan, 3 cops en les 9 últimes temporades, i el Manchester United, 3 cops en les últimes 4 temporades. Ara el Barça s'hi equipara.

I tot això davant l'etern enemic, fet que ja per si mateix és l'equivalent a guanyar un títol. Ara toca gaudir-ho i esperar el dia 28 de maig per aconseguir la quarta en un lloc emblemàtic pel Barça; aquell en que la Copa d'Europa va deixar ser un somni (i una frustració) i es va convertir en realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...