divendres, 13 de maig de 2011

Campions!

Foto: elperiodico.cat
La 21ª ja és aquí! El Barça només necessitava guanyar un punt més i el va aconseguir empatant al camp del Llevant (1 - 1, gol de Keita). És la tercera Lliga consecutiva que guanya el Pep Team, fet que fins ara només havia aconseguit el Dream Team.

Per mi, sense cap mena de dubte, la Lliga és el millor de tots els títols possibles. És el títol que marca la regularitat, la constància. I això és el que ha aconseguit el Barça en els últims tres anys, ser constant. Sóc conscient que a la majoria de seguidors els fa més il·lusió la Champions; Europa, equips històrics, partits a cara o creu, transcendència mediàtica, etc... Però la component d'atzar que té un torneig KO (Copa, Champions) sovint no premia aquell equip que és el millor. Per això m'agrada més la Lliga, que no penalitza els detalls.

Ara, queden un parell de setmanes per preparar la final de la Champions davant el Manchester United, en la reedició de la final de l'any 2009. Hi haurà dies per parlar-ne, però ara el que toca és celebrar aquest títol, tant com l'esforç que ha suposat aconseguir-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...