dijous, 7 d’abril de 2011

Té mèrit

Foto: ara.cat
Avui ho he escoltat i llegit: Que si el Shaktar va merèixer més, que si la defensa és un colador, que Villa està fatal o Messi tres quarts del mateix. Bé, que el Shaktar va merèixer més és tan cert com que Valdés va estar, novament, encertat. Que Villa no marca és una evidència inqüestionable: 7 partits de sequera. I que Messi està, física i mentalment saturat, també crec que és força clar. Ara bé, dir que la defensa és un colador ... la defensa té molt mèrit el que està fent. Plantegem la qüestió a l'inrevés: Quin equip seria líder en la seva competició domèstica, finalista de copa i quasi semifinalista de la Champions sense dos dels seus defenses que, per carcaterítiques tècniques, no tenen subsitut en la plantilla? Només cal mirar que està fent l'Inter de Milà aquesta temporada per valorar el que està fent l'equip.

Sovint tinc la sensació que la gent oblida fàcilment aquest tipus de circumstàncies que, com en aquest cas, són molt més importants del que poden semblar. És obvi que Busquets, per molt bé que ho pugui fer, no igualarà les prestacions que dóna Puyol a l'equip, alhora que Busquets ja no ocupa en el camp el seu lloc habitual. Per tant ja no és una sinó dues baixes. Aquest argument també és vàlid en el cas d'Abidal. 

És normal, per tant, que a l'equip li estiguin generant oportunitats (no es pot esperar el contrari d'equips com el Vila-real o el Shaktar). El que és interessant, però, és que tot i això segueixi jugant bé (sobretot el dia del Vila-real) i acabi guanyant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...