dimarts, 19 d’abril de 2011

Els partits decisius del Pep Team

Des que Guardiola és entrenador del Barça, només en dues ocasions el Barça ha registrat un resultat que no li ha estat suficient per seguir endavant en una competició (no comptabilitzo la Lliga): El partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei de la temporada passada contra el Sevilla i el partit de tornada de les semifinals de la Champions contra l'Inter també de la temporada passada. En ambdós casos, curiosament, va guanyar (0 - 1 i 1- 0 respectivament), però per una diferència de gols insuficient per seguir endavant en la competició. Dimecres, el Barça té una nova prova per seguir augmentant un registre que, fins ara, és difícilment igualable.

La resta de partits decisius, el Pep Team els ha superat: Una final de la Champions, una final de la Copa, dues finals de la Supercopa d'Espanya, una final de la Supercopa d'Europa i un Mundialet. I pel mig, una semiremuntada contra el Chelsea en les semis de la Champions de la primera temporada (es venia d'un 0 - 0 a l'anada a casa), situació repetida aquesta temporada en els vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Ath. Bilbao. I la remuntada (ara sí) contra l'Arsenal aquesta mateixa temporada en els vuitens de final de la Champions.

Mentrestant, la sensació de cara al partit de demà és que aquest serà una continuació del que vam veure dissabte passat. És a dir, la tercera i quarta part del mateix partit. Jo, l'únic que demano, és no anar al darrera en el marcador, per si de cas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...