dissabte, 16 d’abril de 2011

El primer partit marca tendència

O almenys és el que jo penso. Tot i això, ja sabem que es vendrà després del partit: Qui perdi, dirà que el resultat no era rellevant, ja que la Lliga està decidida. En canvi, el que guanyi, si que dirà que el primer partit era vital guanyar-lo. Ja sabem, però, que el futbol és el millor generador d'excuses mundials.

Per què penso que pot marcar tendència? Perque crec que no seria la millor de les maneres anar a jugar la final de copa havent perdut aquest partit. En el cas del Madrid, si guanyés, suposaria un cop moral important, ja que ve de perdre cinc clàssics consecutius. Per tant, pel Barça, és important mantenir aquesta ratxa i "estirar-la" tant con pugui. Seria el tercer any consecutiu guanyant al Bernabéu, un rècord impossible d'imaginar.

Tot i això, un Barça - Madrid és tant imprevisible que per molt anàlisi previ que es faci, després pot acabar passant tot just el contrari. Per tant, que comenci ja el partit i així deixarem d'especular ...

1 comentari:

  1. I tant, si marca tendència! Però no només el resultat; també la manera de jugar i la manera de plantejar el matx.
    I a Madrid n'hi ha un que fa servir més estratègies extrafutbolístiques que no pas el joc en si.
    Dissabte passat, jo crec que la seva intenció era voluntàriament quedar-se amb 10 homes en el 1r partit (el que no era important) per poder-se fer el víctima. I amb 10 homes, deixar-s'hi la pell. Era una manera de suportar qualsevol resultat i de no ensenyar les cartes.
    Ara bé, a la final de copa farà servir una altra estratègia, aquesta segur que no. Esperem a veure quina estratagema ens espera...

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...