dijous, 28 d’abril de 2011

A 90 minuts de Wembley

Foto: ara.cat
El Barça està a un partit de la final de Wembley. Ahir, gran victòria al Bernabéu, on el Pep Team ens està mal acostumant: 0-2, tots dos de Messi, que ja en duu 52 aquesta temporada. El segon gol d'ahir és dels que es recordaran molts anys.

El partit no feia pinta de ser gran cosa. Més del mateix respecte dels dos anteriors, amb un Barça, aquest cop, prenent menys riscos, conscient que quedava un partit de tornada i no era qüestió de cremar totes les naus.  I un Madrid exageradament defensiu, més que en els anteiors partits. La clau de tot va ser l'expulsió de  Pepe, que juga al límit i que semblava que era qüestió de temps que algun partit no l'acabaria. Contra 10, el Barça ho va aprofitar i va deixar l'eliminatòria pràcticament decidida. Queda la tornada, i serà una incògnita quin tipus de partit planteja Mourinho, ja que, tal i com els ha plantejat fins ara, no li serviria per seguir endavant a la competició.

Ara ja només resta un partit d'aquesta sèrie de quatre en que, el més important serà el resutat d'aquesta eliminatòria de la Champions. I el Barça ha agafat una bona avanatatge.

1 comentari:

  1. Queda 1 partit, sense dubta el més calent de tots. Massa partits massa junts, ha provocat un escalfament de l'ambient amb final insospitat.

    Per cert, bon viatge a donosti !!

    TB

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...