dijous, 3 de març de 2011

Un resultat no canvia l'anàlisi

Foto: sport.es
Si, gran victòria a Mestalla, un camp tradicionalment complicat pel Barça (feia 6 temporades que no guanyava). Si, tres punts que avui veurem com digereix el Madrid. Mitja Lliga? Bé, segurament, ja que queden tres sortides complicades (Sevilla, Madrid i Vila-real) i amb un mínim de 7 punts d'avantatge. Però ... no va ser gaire diferent del dia de l'Arsenal: La diferència va ser que el dia de l'Arsenal la pilota no va entrar i ahir si. O bé, que a l'Arsenal hi juga Van Persie i al València, Soldado.

Amb això vull dir que ahir, pel meu gust, a la segona part es van reproduir errors semblants als del dia de l'Arsenal. Sembla que l'equip recuperi allò de principi de temporada, el " no tancar els partits". No sé si és excessiu l'anàlisi, però almenys és com ho veig jo. El partit ahir anava camí d'un empat, les coses com siguin.

També hi ha una altra circumstància que ahir es va tornar a donar i que no m'agrada: Iniesta al davant. Jo pensava que aquesta "història" ja estava liquidada (la temporada passada va ser un tema recurrent). No té res a veure quan Iniesta juga al mig del camp que quan juga a la davantera. I ja m'ho poden explicar i justificar com vulguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...