divendres, 18 de març de 2011

Sorteig quarts de final Champions ... i altres

Foto: sport.es
El Barça ja té rival per als quarts de final de la Champions: El Shaktar. L'anada, al Camp Nou, el dia 6 d'abril, i la tornada, el 12 d'abril. Si el Barça es classifica per les semifinals, es trobarà el guanyador de l'eliminatòria R.Madrid-Tottenham. Pero això ara no importa ni preocupa.

El que importa és l'important partit de demà, no tant pel rival, sinó per la setmana que deixem enrera: L'acusació de dopatge i el tumor d'Abidal.

Del primer tema, només espero una cosa: Que el Barça arribi fins al final sobre aquest tema. No ha de ser possible que algú et pugui acusar sense aportar cap mena de prova i en pugui sortir indemne. Ja sabem que el que es busca és desprestigi (és una constant en els úlims dos anys), però hi ha acusacions (o insinuacions) que no es poden deixar passar. En aquest sentit, m'ha agradat molt el que ha dit Guardiola a la roda de premsa prèvia al partit de demà. O la COPE o el Madrid, un dels dos menteix. I de l'altre tema, del tumor al fetge d'Abidal, s'ha de ser positiu i pensar en que ho superarà. I si és així, que segur que ho serà, segurament Abidal assolirà el seu millor títol. Mentrestant, els companys, el millor que poden fer per ell és guanyar demà al Getafe.

2 comentaris:

  1. sobre el dopatge, és ben curiós que el presi del madriz no hagi desmentit la publicació de la COPE. És curiosa també la suposada trucada de tio floren a Rossell. Si el tyruca per telèfon dient que no hi ha res, què li costa desmentir-ho publicament?. També és estranya la poca beligerància de la directiva del barça. Tot plegat, estranya...

    TB

    ResponElimina
  2. ... a mi la resposta donada pel Barça ja em sembla bé sempre i quan no esdeixi "morir" el tema. És a dir, cal insistir. Jo crec que aquesta informació no se la va inventar el periodista, el qual, diuen, estè molt ben relacionat amb Florentino Pérez...

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...