dissabte, 5 de març de 2011

Qüestió d'encert

Foto: ara.cat
Quan xutes 23 vegades a porteria (11 entre els tres pals), difícilment podem parlar d'un mal partit ... O almenys és la sensació que m'ha quedat un cap ha acabat el partit. En canvi, per d'altres, la sensació haurà estat d'un mal partit i que el Saragossa ha tingut la seva opció (3 rematades, només una entre els tres pals). Que cadascú es quedi amb el que més li agradi.

El que està clar és que el Barça tanca la 27ª jornada de Lliga amb una nova victòria (1 - 0, gol de Keita), i ja pot preparar tranquil·lament el partit de dimarts davant l'Arsenal, on aquest resultat ja li serviria.

Per mi, una de les millores més espectaculars del Barça aquesta temporada està a la defensa: Només 13 gols encaixats en Lliga en 27 jornades. El següent en aquesta classificació és el Madrid, amb 19 i un partit menys. I això que Puyol està lesionat. De fet, des que Puyol està de baixa el Barça només ha rebut dos gols en contra (a la Lliga) en 7 partits. Per tant, números en mà, es pot dir que la seva baixa no s'ha notat. Un motiu  més per estar confiats per al partit de dimarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...