dijous, 31 de març de 2011

Hi haurà partit

Bé, el dubte s'ha resolt avui: Finalment, hi haurà jornada de Lliga aquest cap de setmana. No ha estat una sorpresa (sempre he pensat que es jugaria). Ara bé, encara no tinc clar si és una bona o mala notícia pel Barça ...

D'una banda, és una bona notícia perquè un altre cap de setmana sense partit trencaria molt el ritme de competició, ritme ja trencat de per si amb l'aturada obligada pels compromisos de les seleccions. Per tant, dos caps de setmana consecutius seria excessiu.

Però per contra, no és una bona notícia, ja que les nombroses baixes i jugadors "tocats" que té l'equip limiten moltíssim un onze amb garanties per poder anar a guanyar al Madrigal, el darrer desplaçament abans de la visita al Bernabéu. De fet, no jugaran segur Xavi (per acumulació de targetes), Abidal, Puyol, i són molt més que dubte Maxwel, Pedro i Bojan. I ja veurem si Messi es recupera. De nou, queda palés que l'amplada de la banqueta és insuficient ... sempre i quan el resultat no demostri el contrari.

Ah, i em deixo un altre dels motius ja clàssics quan hi ha una aturada d'aquest tipus: El maleït virus FIFA. Aquella norma no escrita en que diu que després d'una aturada per partit de seleccions el Barça punxa. Però bé, tot això, al cap i a la fi, no deixa de ser un repte. Un  més pel Pep team.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...