divendres, 25 de març de 2011

Alves

Foto: sport.es
Bona notícia: Dani Alves ha renovat pel Barça tres temporades més, fins el 2015. El Barça s'assegura, així, tenir el millor lateral dret del moment i evita, a la vegada, buscar un substitut (que crec que no n'hi ha). 

Alves va arribar la temporada 2008 - 2009, procedent del Sevilla. Allà hi va guanyar totes les finals que hi va jugar, un fet que molt pocs poden dir: 1 Copa del Rei, 1 Supercopa d'Espanya, 2 Copes de la UEFA (actual Europa League) i 1 Supercopa d'Europa (justament contra el Barça). Des que juga al Barça, aquesta "tradició" no l'ha perdut, acumulant un total de 8 de 10 títols possibles: 2 Lligues, 1 Copa del Rei, 2 Supercopes d'Espanya, 1 Champions League, 1 Supercopa d'Europa i 1 Mundialet de clubs. Només li queda guanyar el Mundial amb la seva selecció.

Amb aquesta renovació, el Barça té garantida la plantilla actual per un mínim de tres anys més, sempre i quan compleixin els contractes ... i sempre i quan segueixin aconseguint els mateixos resultats que han aconseguit fins ara. Ja sabem que en el món del futbol (i en altres esports), un contracte gairebé no es garantia de res.

2 comentaris:

  1. Sí Roger, efectivament. Crec que Alves és únic no només per la seva manera d'entendre la seva posició, sinó perquè encomana a tot l'equip la força i la lluita els 90 minuts de partit. És un d'aquells que si el tens de rival que et donen una ràbia que et mors. El Barça, ple de gent amb talent però a voltes poc caràcter necessita d'un parell o tres jugadors com l'Alves que imprimeixi caràcter. Bon fitxatge, si senyor !!

    TB

    ResponElimina
  2. ... els 35 kilos que va costar han quedat de "sobres" amortitzats!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...