dijous, 3 de febrer de 2011

Final somiada?

Foto: elperiodico.cat
Doncs si, ahir, finalment, tant el Barça com el Madrid van certificar la seva classificació per jugar la final de la Copa del Rei. Serà la sisena final Barça-Madrid a la Copa, la última data del 1990, amb victòria culé per 2-0. Però ... realment volíem els culés aquesta final?

Jo penso que una bona majoria pensa que si en algun moment han de coincidir en una final (de Copa o del que sigui), ara millor que mai.

Però també hi ha una bona majoria que pensa que no, que a partit únic les forces s'equiparen, i que molts factors, independents del bon o mal joc, poden aparèixer: lesions, targetes (el partit de Lliga anterior, que també és un clàssic, pot ser determinant), etc.

Sigui com sigui, jo penso que mai seríem capaços de trobar un moment en el qual competir contra el Madrid, ja que sempre trobaríem arguments per jugar (o no), tant si es ve d'una bona o dolenta temporada. I el que si tinc clar és que el millor que li pot passar al Barça és arribar a aquest partit sense haver-se de jugar la temporada. I a hores d'ara, sembla que serà així.

2 comentaris:

  1. Avui per avui no m'imagino com ni de quina manera pot ser que el barça perdi davant del madrid, tot i què a a partit unic qualsevol cosa pot passar. Fins al 20 d'abril encara queda molts partits, i sobretot estarem a una alçada de lliga ja molt avançat i jugant-nos les garrofes a la champions. Pot ser per aquell moment al madrid només li quedi la copa del rei on agarrar-se.... tant de bó.

    TB

    ResponElimina
  2. ...aquí està la clau d'aquell partit: que ells surtin a jugar la final amb ansietat

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...