dijous, 17 de febrer de 2011

De baixada

Foto: sport.es
I no ho dic per l'estat anímic dels seguidors (que durarà tot el dia d'avui), sinó per l'equip. Ahir, derrota per 2-1 en el partit d'anada de vuitens de la Champions al camp de l'Arsenal, amb gol de Villa. Toca remuntar al Camp Nou, el dia 8 de març. Fins aleshores, queda temps per recuperar-se.

Si, de baixada, per molt que es digui que el Barça podria haver golejat (no ho crec) o que va jugar bé (només en alguns trams de la primera part). Des de la segona part del partit de Lliga amb l'Atlètic de Madrid que veig l'equip desconnectat o, almenys, no amb la frescor de fins aleshores. I no és casualitat, el mes de febrer acosutma a ser així des que Guardiola és entrenador del Barça: Temporada 2008-2009, 3 empats i 2 derrotes, entre la segona quinzena de febrer i la primera de març; Temporada 2009-2010, 2 empats i 1 derrota en el mateix període. I en aquesta, de moment, un empat i una derrota ...

Però la lectura positiva d'aquesta situació és que tot això arriba en un moment en que l'equip té un bon avantatge a la Lliga (5 punts respecte del segon classificat) i amb un partit de tornada a la Champions per poder remuntar l'eliminatòria. I és millor que sigui ara que no pas en el mes d'abril o maig, on una punxada probablement jo no sigui recuperable.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...