dimarts, 21 de desembre de 2010

Fi de festa

Foto: elperiodico.cat
Doncs si, els festivals han acabat. Empat a zero en el partit d'anada de vuitens de la Copa del Rei, amb un Ath. Bilbao que l'únic que ha fet ha estat defendre i defendre, i que a la segona part ni tan sols ha arribat a xutar a porteria (ni dins ni fora). Bé, però penso que quedar-se amb això abans de tancar l'any no és el més just ...

L'any que conclou és espectacular, amb un darrer mes i mig a un nivell mai vist fins ara. El dubte que ja fa dies que tinc és saber si a l'equip el pot afectar aquesta aturada (la competició torna el dia 2 de gener, amb partit de Lliga davant el Llevant). Espero que no, que torni igual d'enxufat, i més ara, obligat a guanyar (o empat a gols) en la tornada de l'eliminatòria de copa.

Però insisteixo, l'any que conclou ha estat bo. Es venia d'un any irrepetible com el 2009, amb sis títols assolits. El repte per aquest any que conclou era superar-ho. El 2010, si bé amb títols no ha estat el mateix, penso que en joc si que s'ha assolit o, millor dit, s'ha superat l'any 2009. L'any 2010 ha estat el millor de l'era Guardiola, l'any en que millor s'ha jugat. I no crec que sigui casualitat que, tot just en aquest període, és quan millors resultats s'han obtingut (sobretot en els últims dos mesos).

Però tot això no servirà de res si l'equip no continua igual, ja que és ara, en la tornada de l'aturada de Nadal, quan algun títol es comença a decidir (Copa del Rei) i quan els errors en Lliga poden costar molt car. Però crec que d'aquest equip, si una cosa no podem fer és dubtar de les seves possibilitats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...